Vi tilbyder alle former for entreprise

HOVEDENTREPRISE

En byggesag med et omfang som eksempelvis nybyggeri, villabyggeri, ombygning, tilbygning, bad, køkken og tagrenovering egner sig oftest til en hovedentreprise.

Ved hovedentreprise overlades ansvaret for det håndværksmæssige, styringen af byggeriet, og kommunikationen med tømrere, murere, elektrikere, blikkenslagere, tagfolk og leverandører til os – det sparer en bygherre for meget praktisk arbejde og planlægning.

Med AC Byg som samarbejdspartner får I kun én regning og kun én kontaktperson, der sikrer, at alt arbejde udføres med kvalitet og faglighed i højsædet.

FAGENTREPRISE

AC Byg udfører selvfølgelig også opgaver Inden for vores eget fag. Vores primære byggeopgaver ligger inden for fagentrepriser, hvor vi udfører alt indenfor tømrer- og snedkerfaget, både når det kommer til  inden- og udendørs renovering.

AC Byg har en forkærlighed for renoveringsopgaver, og siden virksomheden blev grundlagt i 2005, har AC Byg efterhånden opnået en stor ekspertise. Vi varetager mange forskellige projekter, og står til rådighed ved renovering af hele din ejendom.

Vi tilbyder bl.a. fagentreprise inden for:

  • Renovering af facader
  • Opførelse af tilbygninger
  • Efterisolering
  • Udskiftning af tag og tagrender
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Montering af nyt køkken og badeværelse
  • Renovering af gulve og loft

TOTALENTREPRISE

Vi udfører byggeprojekter i hele Danmark, og vi tilbyder naturligvis også totalentrepriser hvor vi står for hele projektet fra start til slut. Her koordinerer og arbejder vi bl.a. med arkitkter og ingeniører, og varetager byggetilladelser og godkendelser for din totalentreprise.

GRATIS HUSTJEK

Hos AC Byg tilbyder vi vores kunder gratis hustjek.Det betyder, at du kan få en fagperson til at kigge på hus ved huskøb.

Vi tilbyder naturligvis også hustjek til husejere, der ønsker at få huset tjekket efter, for at undgå store vedligeholdelsesudgifter på huset når først skaden er sket.

Du er meget velkommen til at kontakte Anders for tilbud på dit byggeprojekt på telefon 51 84 16 64