Ønsker du et job som tømrer?

AC Byg er en traditionel, men nytænkende tømrervirksomhed med hovedsæde i Christiansfeld. Vi opererer i hele Syddanmark, men varetager også ind i mellem opgaver i Aarhus-området.

Hos AC Byg arbejder vi ud fra en stolt virksomhedskultur. Vi mener, at disse værdier er med til at skabe et sundt og godt arbejdsmiljø for en sund virksomhed i fremgang. Du kan forvente en virksomhed som bygger på tillid både hvad angår kunder og medarbejdere.

I AC Byg tror vi på vores medarbejdere, og dette afspejles i, at medarbejderne hver især får fuldt ansvar for opgaverne. Selvfølgelig tilpasset hvad den enkelte har kompetencer til og mulighed for at leve op til, men der er også rig mulighed for at udvikle sig med opgaverne i AC Byg. Som medarbejder i AC Byg har du frihed under ansvar og fleksible rammer.

Et job i AC Byg betyder:

  • Tillid
  • Ansvarlighed
  • Frihed under ansvar
  • Fleksibelt arbejdsmiljø
  • Godt og sikkert arbejdsmiljø

Vil du være en del af en stolt tømrervirksomhed med solide værdier, så er det måske dig, vi søger. Medarbejderstaben består af tømrermestrene Anders Christensen og Frederik Lassen, en god håndfuld tømrersvende inklusiv arbejdsmænd og et par tømrerlærlinge.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller ringe og få en snak. Vi behandler alle henvendelser med diskretion og respekt.

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til Anders Christensen på e-mail: anders@acbyg.com
Få yderligere kontaktoplysninger her. Mød den nuværende medarbejderstab hos AC Byg her.
Vi ser frem til at høre fra dig.

// AC Byg

Områder

Værdier

Mission og vision

Arbejdsmiljø

Job i AC Byg

Medarbejdere