Ønsker du et job som tømrer?

AC Byg er en traditionel men nytænkende tømrervirksomhed med hovedsæde i Christiansfeld. Vi opererer i hele Syddanmark, men varetager også mange opgaver i Aarhusområdet.

Hos AC Byg arbejder vi ud fra en stolt virksomhedskultur. Vi mener at disse værdier er med til, at skabe et sundt og godt arbejdsmiljø for en sund virksomhed i fremgang. Du kan forvente en virksomhed som bygger på tillid, både hvad angår kunder og medarbejdere.

I AC Byg tror vi på vores medarbejdere, og dette afspejles i at medarbejderne hver især får et fuldt ansvar for opgaverne. Selvfølgelig tilpasset hvad den enkelte har kompetencer inden for og har mulighed for at leve op til, men der er også rig mulighed for at udvikle sig med opgaverne i AC Byg. Med et job i AC Byg har man frihed under ansvar og fleksible rammer.

Et job i AC Byg betyder

  • Tillid
  • Ansvarlighed
  • Frihed under ansvar
  • Fleksibelt arbejdsmiljø
  • Godt og sikkert arbejdsmiljø

Vil du være en del af en stolt tømrervirksomhed med nogle solide værdier, så er det måske dig vi søger. I medarbejderstaben har vi tømrermester Anders Christensen, en god håndfuld tømrersvende, et par arbejdsmænd, et par tømrerlærlinge og en administrativ medarbejder.

Du er altid velkommen til, at sende os en uopfordret ansøgning. Vi behandler alle henvendelser med diskretion og respekt.

Uopfordrede ansøgninger til tømrerjob kan sendes til Anders Christensen på e-mail: anders@acbyg.com
For yderligere kontaktoplysninger her. Mød den nuværende medarbejderstab hos AC Byg her.
Vi ser frem til at høre fra dig.

// AC Byg

Områder

Værdier

Mission og vision

Arbejdsmiljø

Job i AC Byg

Medarbejdere