Tømrer med 10 års erfaring inden for byggeri

Efter endt uddannelse og aftjent værnepligt, opstartede Anders Christensen i 2005 firmaet AC Byg i den lille by Bedsted. Efter 3 år i det sønderjyske, flyttede han til Århus og fik arbejde hos Klitte og Jensen som projektleder, hvor han arbejdede i 3 år.

Herefter trak livet som selvstædig i Anders Christensen, og han har siden 2010 drevet tømrerfirmaet AC Byg. Siden Anders satsede på at gå den selvstændige vej, er tømrerfirmaet vokset gennem årene og beskæftiger i dag 9 mand i Christiansfeld. Tømrerstaben hos AC Byg består af et yngre team med stor passion for godt og solidt håndværk.

Vores kunder er tilfredse

Vores mål er at udføre godt håndværk  med kvalitet i højsædet og til fair priser.  Vi mener at godt håndværk bygger på tillid, og vores nøgle til succes beror på tilfredse kunder.

Vi har sommeren 2014 fået foretaget en kundetilfredshedsundersøgelse der viser, at vores kunder er meget tilfredse AC Byg. For kunderne er parametre som god service, hurtig reaktionstid, høj kvalitet af arbejde og materialer, samt fair priser meget vigtige, og på netop disse parametre er vores kunder meget tilfredse.

Områder

Værdier

Mission og vision

Arbejdsmiljø

Job i AC Byg

Medarbejdere