Tømrer Fredericia

AC Byg er et professionelt tømrerfirma, der blev grundlagt i 2005. Vores mange år i branchen vidner om håndværk i en yderst høj kvalitet. Vores mål har lige fra begyndelsen været at udføre snedker- og tømreropgaver i en høj kvalitet og med vores kunders individuelle behov for øje.

For at kunne gøre dette, har vi prioriteret god kundekontakt højt, og vi har derfor en tæt relation til samtlige af vores kunder – det betyder, at vores kunders individuelle behov inkorporeres i vores beslutningsprocesser, og vores kunder holdes altid underrettet om eventuelle ændringer i byggeplanen.

Vi er af den overbevisning, at jo bedre vi kender vores kunder, jo bedre kan vi indfri deres ønsker og dermed levere det optimale resultat.

Så hvis du er på udkig efter en kvalitetsbevidst tømrer i Fredericia, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi kan i den forbindelse tage en snak om dine særskilte behov og ønsker til dit næste boligprojekt, og i samarbejde udarbejde en løsning, der er tilpasset dig.

AC Byg er en erfaren tømrer, der kan varetage mange
forskellige typer snedker- og tømreropgaver. Så uanset om du mangler en dygtig håndværker til at varetage monteringen af dine nye vinduer og døre, renoveringen af dit gulv og loft eller efterisoleringen af dit hus, så kan vi uden tvivl bistå med professionel hjælp.

Vi kan også sagtens hjælpe dig, hvis du går rundt og drømmer om en ny tilbygning eller et nyt køkken. Vi sætter en ære i at udføre alle opgaver i en yderst høj kvalitet, så vores kunder bliver glade for det endelige resultat mange år frem i tiden. Det vil sige, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores materialer eller håndværk, da vi kun er interesseret i at levere holdbare løsninger til vores kunder.