Tømrer Haderslev

Vi har mange års erfaring som tømrer og snedker. Siden 2005 har vi opbygget en solid tømrervirksomhed i det sønderjyske, og vi bestræber os på at være den bedste tømrer uanset hvor vi arbejder. Vores mål er at udføre snedkerarbejde og tømrerhåndværk med kvaliteten i højsædet og til fair priser. Vi kender vores kunder og holder tæt kontakt med dem, da vi mener, det er vigtigt, at kunden altid er i fokus for, at vi kan levere det optimale resultat.

Din lokale tømrer i Haderslev

God service og høj kvalitet er nøgleord for os. Det betyder, at vi ikke går på kompromis med vores tømrer- og snedkerarbejde, og vi leverer derfor altid løsninger, der kan holde mange år frem i tiden. Dette er vi derfor også kendt for som tømrer i Haderslev og omegn, og vi har på baggrund af det fået opbygget et solidt og respekteret ry i hele Sønderjylland, hvor vi har vores rødder.

Foruden Sydjylland, så udfører vi også snedkerarbejde og tømreropgaver i Østjylland, hvor vi grundet vores kvalitetsarbejde også er blevet den foretrukne håndværker – og det er uanset, om det drejer sig om udskiftning af vinduer eller et nyt tag.

Vi løser alle opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde

Vi tør godt garantere tilfredshed, da vi altid leverer håndværk i høj kvalitet. Til tiden. Hver gang. Og det gælder selvfølgelig uanset hvor du bor i Sønderjylland.

Vi løser alle typer snedker- og tømreropgaver. Skal du fx have udskiftet vinduer, monteret nye døre eller have lavet nyt køkken, så er vi din garanti for, at arbejdet bliver udført til perfektion. Vi har også en solid erfaring indenfor al slags tagarbejde og vi er derfor også på dette punkt manges foretrukne tømrer.

Hvis man skal opsummere os som tømrer og snedker og se på, hvad vores kunder siger om os, så vil det være, at vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og altid sørger for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider.

Med hensyn til de opgaver vi udfører, har vi en grundig erfaring med både taglægning, udskiftning af vinduer og døre, renovering af gulve og loft, efterisolering, opførelse af tilbygninger, samt at lave nyt køkken og badeværelser.

Vi har også opsat rigtig mange solceller, som efterhånden er et ret typisk stykke tømrerarbejde for os. Så hvis du leder efter en erfaren og kvalitetsbevidst tømrer i Haderslev, så kontakt os for en uforpligtende snak.