Tømrer Kolding

AC Byg har flere års erfaring med at drive snedker- og tømrervirksomhed i Kolding. Vi har været den foretrukne tømrer i Kolding hos rigtig mange, siden vi i 2005 etablerede vores tømrervirksomhed. Vi har opbygget et godt omdømme i Kolding og omegn, da vi bestræber os på at være den bedste tømrer i byen.

Vores mål er at udføre godt snedkerarbejde og tømrerhåndværk med kvaliteten i højsædet og til fair priser. Vi kender vores kunder og holder tæt kontakt med dem, da vi mener, det er vigtigt, at kunden altid er i fokus for at kunne levere tilfredsstillende resultater.

Den rette tømrer i Kolding og omegn til alle slags opgaver

Vi løser alle slags tømrer- og snedkeropgaver og dækker hele Kolding, samt de omkringliggende byer. Skal du for eksempel have nye vinduer, have monteret nye døre eller have lavet et nyt køkken, så garanterer vi, at vi kan udføre jobbet til punkt og prikke. Vi har også stor erfaring indenfor al slags tagarbejde, så også her kan vi stå til rådighed.

Vores tømrervirksomhed opsummeret

Den bedste måde at beskrive vores tømrer- og snedkerarbejde er ved at se lidt nærmere på, hvad vores kunder siger omkring det arbejde, vi leverer: Det, som går igen og igen, er, at vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og altid sørger for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider.

Ift. til de opgaver vi udfører, har vi som nævnt god erfaring med både taglægning, udskiftning af vinduer og døre, renovering af gulve og loft, efterisolering, opførelse af tilbygninger, samt at lave nyt køkken og badeværelse.

Vi har også opsat rigtig mange solceller, som efterhånden er et ret typisk stykke tømrerarbejde for os i Kolding og omegn. Så hvis du leder efter en erfaren og kvalitetsbevidst tømrer, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Din lokale tømrer i Kolding

Vi vil være din foretrukne tømrer og snedker. Det vil vi, fordi vores arbejdstilgang tager udgangspunkt i nøgleord som god service og høj kvalitet.

Det betyder blandt andet, at vi ikke går på kompromis med vores arbejde, og vi leverer derfor kun løsninger, der kan holde i mange år, hvilket vi netop er kendt for som tømrer i Kolding og omegn – ja, vi mener faktisk, at vi har opbygget et solidt og respekteret ry i hele Sønderjylland på grund af dette.

Vores håndværkere udfører snedkerarbejde og tømreropgaver i Syddanmark og Østjylland, hvor vi grundet vores kvalitetsbevidste arbejde er blevet manges foretrukne håndværkere – og dette er uanset, om det drejer sig om udskiftning af vinduer eller et nyt tag.